Ötven alkotás

2023.08.26. 10:45

Harminc soproni nyár - Új tárlat nyílt a Hetvennyolcas Galériában - fotók

Harmincadik évét ünnepli a soproni Hetvennyolcas Galéria, amelyet egy jubileumi, időszakos kiállítással koronáztak meg pénteken "Harminc soproni nyár" címmel. A galéria falain harminc művész összesen ötven alkotása kapott helyet.

Kisalföld.hu

A Jégverem utca 2. szám alatti kiállítóteremben a tárlat szeptember 8-ig tekinthető meg, keddtől péntekig 10-től 16 óráig.

- Barátaimból, kollégáimból volt évfolyamtársaimból és tanítványaimból verbuválódott a kezdő csapat, amikor harminc évvel ezelőtt feleségemmel megnyitottuk lakásgalériánkat - kezdte Eszik Alajos grafikusművész, a galéria tulajdonosa.

"Elmondhatom, hogy azóta is szinte állandó kiállítóink mindannyian. A kezdetektől igyekeztünk elérni azt is, hogy soproni alkotók csatlakozzanak hozzánk. Ez szerencsére sikerült, van négy-öt olyan soproni művész, akik évek óta kiállítanak velünk, az ő munkáik is láthatóak a tárlaton" - tette Eszik Alajos. 

A Jégverem utca 2. szám alatti kiállítóteremben a tárlat szeptember 8-ig tekinthető meg, keddtől péntekig 10-től 16 óráig. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában