Személyesen ellenőrizte a munkát

2023.07.18. 16:42

Panasz volt a szúnyogirtásra Győrszemerén, a polgármester utánajárt

Csapadékosabb tavasz szúnyoggazdag nyarat hozott, sok teleülésen panaszkodnak a szúnyogirtás elégtelenségére, most egy polgármester felkerekedett, hogy a saját szemével és videójával ellenőrizze a munkát.

Bella Violetta

Forrás: gyorszemere.hu

Az elmúlt hetek visszatérő kérdése volt Győrszemerén, hogy a szúnyoggyérítés megtörténik-e, illetve hogyan történik. A lakosok kisebb ködfelhőt észleltek mint a korábbi években, és azt feltételezték bizonyos utcákat, területeket ki is hagyott a a jármű. 
Győrszemere polgármestere Horváth Gyula polgárőri ügyeletben vállalta, hogy nem csak utánajár a kérdésnek, de beszáll a szúnyogirtó autóba, megfigyeli a munkát, arról referál a lakosságnak és ha szükséges, kalauzolja a településen esetleg járatlan sofőrt. 

A polgármester fotóval videóval végigtudósította a hajnal egyig tartó gyérítést, térképpel követve az útvonalat és a katasztrófavédelem eljárását is ismertetve. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában