A magyar fotográfia napjára

2023.07.19. 17:00

A Soproni Fotóklub pályázatot hirdetett

A magyar fotográfia napja tiszteletére a Soproni Fotóklub tizenegyedik alkalommal hirdeti meg regionális fotópályázatát a Sopron és vonzáskörzetében élők számára.

Kisalföld.hu

Fotó: Pixabay

A magyar fotográfia napja tiszteletére a Soproni Fotóklub tizenegyedik alkalommal hirdeti meg regionális fotópályázatát a Sopron és vonzáskörzetében élők számára. A pályázat témája kötetlen (kivéve akt). Szerzőnként 5 db kép adható be JPEG formátumban. A képek hosszabbik oldala 4800 pixel, felbontás 300 dpi, max. 4 Mb.

A szervezők kérik, hogy a fájlok elnevezése a kép címe legyen a magyar helyesírás szabályai szerint. A pályázati anyagot – regisztrálás után – a fotóklub honlapján, a www.sopronifotoklub.hu oldalon lehet feltölteni vagy előzetes megbeszélés után a klub tagjainak leadni. Beadási határidő augusztus 14.

A legjobb képeket a klubtagok egyéni anyagával szabadtéri fotókiállításon mutatják be a Mária-szobornál szeptember 1–3. között. A pályázat részletes kiírása a www.sopronifotoklub.hu oldalon érhető el. Bővebb információ a [email protected] e-mail-címen vagy 30/300-3384-es telefonszámon kérhető. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában