Különleges vendégek

2023.06.14. 12:00

Meglepetés a győri Bagolyvár Gyermekotthonban - galéria

Különleges vendégek látogattak el kedden a győri Bagolyvár Gyermekotthonba a gyermekek nagy örömére. Ismét civil összefogásnak köszönhető, hogy szebbé tették az ott élők mindennapjait.

Simon Roberta

Fotó: Csapó Balázs

Az Abdai Börcsi Eper csapatának köszönhetően Rudi a bohóc vidította fel a kicsiket, különböző trükköket és vicces feladványokat is csinált a gyerekeket bevonva a produkcióba. Ezúttal is érkezett két sztárvendég, a fiatalok körében is közkedvelt Nemazalány és Sofi. A két énekesnő közkedvelt dalaikat is előadták a gyermekotthon lakóinak. A jótékonysági kezdeményezéshez állt a Prospective Eltűnt Személykereső Csapat mellett a Floyd Mentőkutyás Alapítvány is, akik ismét elhozták szolgálatot teljesítő kutyáikat.

Az élménynap támogatói nem először jártak a Bagolyvár Gyermekotthonban, többször készültek műsorral, színes programokkal és adtak át ajándékokat a nehéz sorsú fiataloknak. Ezt a munkát a jövőben is folytatni szeretnék, hogy könnyebbé és élménydúsabbá tegyék a lakók mindennapjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában