Átszelték a várost

2023.04.10. 15:45

Ünnepeltek a motorosok - Húsvéti felvonulás Győrben - galéria

A győri és Győr környéki motorosok is megünnepelték a húsvétot. A várost átszelő motoros felvonulás a Praktikertől indult hétfőn kora délután és egészen a Dunakapu térig robogtak. Az út közben több helyen megálltak meglepni a gyerekeket, családokat, valamint meglocsolni a lányokat.

kisalfold.hu

Fotó: Rákóczy Ádám

Információink szerint 57 motoros vett részt a hétfői eseményen. Első állomásként egy 15 éves beteg fiatalt látogattak meg, aki rajong a motorokért, a képcsodák mellett kis ajándékkal is kedveskedtek a fiúnak. Ezt követően még három megálló várt rájuk. A Mátyás király téren, a Városházánál és a Dunakapu téren is meglocsolták a lányokat, valamint kis csokival kedveskedtek a gyerekeknek.

-A gyerekeknek és a családoknak szerettünk volna kedveskedni. Megmutatni, hogy számos sztereotípiával ellentétben, a motorosok nem félelmetesek és lehet ránk számítani – mondta el Zsédely Máté a húsvéti motoros felvonulás szervezője.

– A tavalyi mikulás felvonulás volt az első amin részt vettem, az akkori szervező Csörnyei Balázs javasolta, hogy az húsvétit szervezze meg én. A mai rohanó világba szeretnénk egy kis kikapcsolódást vinni. Nagyon örülünk neki, hogy sokan ilyen pozitívan állnak hozzá ezekhez a kezdeményezésekhez. A jövőben nem csak nagyobb ünnepekhez kapcsolódóan, hanem jótékonysági céllal is szeretnénk hasonló találkozókat tartani, hogy felhívjuk a figyelmet egy-egy jó ügyre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában