Karrier és család

2023.04.18. 18:56

Sikeres nők és anyák a Győri MCC képzési központban - Fotók

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Csisztu Zsuzsa televíziós műsorvezető voltak kedden a vendégei a Győri MCC képzési központban, Modern idők - régi és új női szerepek címmel szervezett programnak.

kisalfold.hu

Fotó: Huszár Gábor

Az előadás során elhangzott a „gyengébb nem” talán már nem is olyan gyenge. Az új elvárások új nőtípusokat alakítottak ki és emiatt új elvárásoknak is meg kell felelniük. A két sikeres családanya megosztotta tapasztalatait azzal kapcsolatban, hogyan lehet összeegyeztetni a karriert a családdal, valamint, hogyan hat a női szerepek megváltozása a férfiakra. 
Szó esett arról is, hogy az új elvárások új nőtípusokat alakítottak ki az elmúlt 20-30 évben. Téma volt, hogy milyen elvárásoknak kell egyáltalán megfelelnie egy 21. századi nőnek. Illetve azt a kérdést is boncolgatták az előadók, hogy vajon minden sikeres nő mögött mindig ott áll egy támogató férfi is?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában