GasztroKlub
2023.04.09. 11:02
Ezt is jól kifőzték Ásványrárón
A GasztroKlub ismét kifőzött valamit. A finom babgulyást sós lepénnyel, a kemencében sült csirkecombot rizibizivel kínálták. Nem maradt el a húsvéti sonka sem, ezenkívül jótékony céllal halászlevet is készítettek.
kisalfold.hu
Fotóillusztráció: MW-archívum
Fotó: © Unger Tamás
Az adományból befolyt összeget az 1 éves, SMA betegségben szenvedő Annabella kezelésére ajánlották fel. Míg a tájházban főtt a sok finom étel, addig a szorgos kezek a falu területét tisztították. A GasztroKlub csapata pincepörkölttel köszönte meg munkájukat.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre