GasztroKlub

2023.04.09. 11:02

Ezt is jól kifőzték Ásványrárón

A GasztroKlub ismét kifőzött valamit. A finom babgulyást sós lepénnyel, a kemencében sült csirkecombot rizibizivel kínálták. Nem maradt el a húsvéti sonka sem, ezenkívül jótékony céllal halászlevet is készítettek.

kisalfold.hu

Fotóillusztráció: MW-archívum

Fotó: © Unger Tamás

Az adományból befolyt összeget az 1 éves, SMA betegségben szenvedő Annabella kezelésére ajánlották fel. Míg a tájházban főtt a sok finom étel, addig a szorgos kezek a falu területét tisztították. A GasztroKlub csapata pincepörkölttel köszönte meg munkájukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában