Szemléletformálás

2023.04.11. 14:19

A megbonthatatlan férfi-nő szövetségről Sopronban

Bedő Imre, a Férfiak Klubja-alapítója Sopronban, a Pedagógusok Soproni Művelődési Házában tart előadást április 12-én 19 órától, Párkapcsolatból szövetség címen. Az érdeklődők praktikus, gyakorlati tanácsokat is kaphatnak arról, hogy mi kell az eltéphetetlen párkapcsolati szövetséghez

Varga Henrietta

Bedő Imre a Férfiak Klubja alapítója, uraknak szóló sikerkönyvek szerzője Fotó: Férfiak Klubja

  • Minden szemléletformálásnak fejben kell elindulnia, az új gondolatokból lesz az új cselekvés és ebből lesznek az új szokások.
  • Minden ember eltéphetetlen, kikezdhetetlen párkapcsolati kötelékre, szövetségre vágyik. Bedő Imre előadásában nemcsak az ehhez szükséges szemlélet kialakításáról beszél, hanem alkalmazható útmutatót, gyakorlati tanácsokat is ad.

- Úgy látom, hogy a boldogtalanság 90 százaléka majdnem mindenki életében a magánéletben van. A munkahelyeken valamennyien eligazodunk, de abban, hogy mi van otthon, ki neveli a gyerekeket, hogyan bízzunk meg egymásban, már lényegesen kevesebb iránymutatást kapunk. Nem tanítja meg nekünk senki hogyan tudunk megfelelően kommunikálni a párkapcsolatainkban, hogyan alakítható ki tudatosan az eltéphetetlen női-férfi szövetség - mondta el a Férfiak Klubja alapítója.

- Az otthoni minta kevés, ezért tudatosan olyan kapaszkodókat kell keresnünk, amelyek segítenek abban, hogy a párkapcsolat ne essen szét, hiszen ez a szövetség sok örömet ad, tudatosan kell építeni és dolgozni rajta - folytatta.

Az előadásban olyan praktikus gyakorlati tanácsokat is kaphatnak az érdeklődők, amelyek arra világítanak rá, hogy a XXI. században mitől lesz a laza, esetleg széteső párkapcsolatból eltéphetetlen szövetség, mi az, ami a gyakorlatban összeszövi azokat a szálakat, amelytől ez a kötelék erősödhet. 

- A szemléletformálásnak fejben kell elindulnia, az új gondolatokból lesz új cselekvés és ebből lesznek az új szokások. Minden nő és férfi arra vágyik, hogy a köztük lévő szövetség biztos alapokon álljon, bármi éri meg is maradjon - zárta a beszélgetést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában