MCC

2023.03.01. 14:25

Talentum Jótékonysági Bál - Győri diákok jótékonykodtak - fotók

Első alkalommal rendezte meg a Talentum Jótékonysági Bált az MCC győri közössége. Az est 800 ezer forintos bevételét a Gézengúz Alapítványnak ajánlotta fel a tehetséggondozó szervezet.

kisalfold.hu

Különleges és ünnepélyes estet szerveztek a Mathias Corvinus Collegium (MCC) hallgatói Győrben, melynek középpontjában a találkozás és a jótékonyság állt. A bálon a Collegium tehetséges diákjai, a Széchenyi István Egyetem professzorai és a város elöljárói is tiszteletüket tették.

Az est bevételét a Gézengúz Alapítvány Győri Intézet javára ajánlották fel, melyet dr. Fekete Dávid, a győri MCC képviselet-vezetője, valamint Dolmány Kíra MCC-s hallgató adott át Kovácsné Lengyel Mónikának, az intézet vezetőjének.

Kovácsné Lengyel Mónika elmondta, intézetük nagyon hálás minden egyes segítségért, hiszen egyre több a hozzájuk forduló szülő, akinek gyermeke koraszülött, idegrendszeri sérült vagy mozgásfejlődésben eltérő, veszélyeztetett gyermek. Az adományt egy speciális gép beszerzésére fordítják, mellyel minden eltöltött másodperccel javítják a koraszülöttek későbbi életminőségét.

A Mathias Corvinus Collegium Alapítvány a Kárpát-medence legjelentősebb tehetséggondozó intézménye, amely a fiatalok támogatása mellett nagy hangsúlyt fektet más, rászoruló szervezetek támogatására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában