A lövészethez összpontosítás kell

2023.02.10. 19:28

Eredményes évet zárt a a Soproni Polgári Lövész Egyesület

Már meg is kezdték a felkészülést az idei szezonra.

kisalfold.hu

Kiemelkedő eredményeket értek el a tavalyi évben a soproni lövészek. Fotó: Soproni Polgári Lövész Egyesület

A Soproni Polgári Lövész Egyesület történetében a legeredményesebb évet zárhatják. Az egyesület sportolói alázatos és kitartó munkával érték el a kimagasló eredményeket, ami igazán megbecsülést és elismerést érdemel. A siker azonban nemcsak a tehetségben rejlik, hanem a kitartó edzésmunkában, amit a soproni mellett már a babóti lőtéren is folytathatnak az egyesület tagjai. A lövészethez nem kell más, mint összpontosítás, akarat, kitartás, jó állóképesség és türelem. A technikai oldalról pedig egy jó fegyver, mellyel az egyesület tudja támogatni sportolóit. 

A Soproni Polgári Lövész Egyesületben remek közösség jött létre, ahol a kiváló edzők segítségével tökéletesíthetik tudásukat a tagok. Kiemelkedő eredményt ért el tavaly Fazakas Kata, Neuherz János, Kecskés Róbert, Horváth Balázs, Krómer Tibor és Horváth Ádám, illetve az ifjúsági versenyzők közül Szabó Zafira, Vágány Luca Sára, Juhász Dávid, Sipos Botond és Borsodi Milán. A sportolókat Bauer Ferenc és Kovács Balázs készítette fel a megmérettetésekre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában