Környezettudatosság, fenntarthatóság

2022.09.21. 20:30

Zöldfutás is lesz az idei Klíma Expón Győrben

A háromnapos rendezvény célja, hogy népszerűsítse a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot.

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

Fotó: Csapó Balázs

Ismét megrendezik a Klíma Expót Győrben, szeptember 30. és október 2. között az Olimpiai Sportparkban. A háromnapos rendezvényt célja, hogy népszerűsítse a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot.

Az első napon a szakmai közönségnek és a diákoknak lesznek programok, a hétvégén pedig számos családi eseménnyel készülnek a szervezők.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a vízgazdálkodással kapcsolatban szervez előadásokat, emellett a vállalkozásoknak adnak tanácsokat az elektromos energetikai hálózattól való függőség csökkentésével kapcsolatban.

A Széchenyi István Egyetem tudományos előadásain szakemberek beszélnek a körforgásos gazdaságról, valamint a víz- és energiahiányról. Az Arrabona EGTC programjain pedig többek között az ágaprításról és a faültetés tudományos jellegéről hallhatnak az érdeklődők.

Az idei év egyik új eseménye lesz az I. Győri Zöldfutás, de lesz termelői kóstoló, valamint a növényi festékek készítésével is megismerkedhetnek a résztvevők. Az esemény ingyenesen látogathatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában