Győri campus

2022.02.28. 22:16

Alumni Talk podcast: izgalmas beszélgetések a több mint 200 éves óvári gazdászképzésről

Hallgassák meg az egyetem új podcastjét.

kisalfold.hu

Simon Panka, műsorvezető, Kovács-Csomor Zsolttal és Kalmár Sándorral beszélgetett. (Fotó: Májer Csaba József)

Új csatornán hallható az Alumni Talk, a Széchenyi István Egyetem első podcastja! A mosonmagyaróvári Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karról szóló hatodik epizód a bárki számára ingyenesen elérhető Spotify felületére került fel, ahol természetesen visszahallgathatók az előző részek is. Ide kattintva meghallgatható az Alumni Talk podcast 6. epizódja.

 

A Széchenyi István Egyetem jelenleg is a nagy elődök emlékéhez méltóan, de a mai kor követelményeihez illeszkedve képzi történelmének immár kilencedik-tizedik „óvári gazdász” nemzedékét. A múlt a karnak nemcsak hagyományokat adott, hanem az itt oktató és tanuló szakemberek generációi olyan tudásbázist alapoztak meg, amely elősegíti a térség és hazánk versenyképességét is.

 

Vendégeink a témában dr. Kalmár Sándor egyetemi docens, a kar oktatója és Kovács-Csomor Zsolt az Óvári Gazdászok Szövetségének elnöke. Hagyományokról, a jelenkor kihívásairól és a jövő agráriumáról is beszélgetünk az óvári gazdász alumnikkal.

 

Témajavaslata van?

 

Ha megosztaná véleményét, vendégjavaslatait vagy témaötleteit az Alumni Talk podcast készítőivel, írja meg az [email protected] e-mail-címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában