születésnap

2021.11.19. 13:49

A 100 éves Joli nénit köszöntötték Sopronban

A 100 éves Menyhért Istvánnét látogatta meg és köszöntötte fel születésnapja alkalmából a Gold Apartmanház nyugdíjasotthonában Farkas Ciprián, Sopron polgármestere szerdán. Joli nénit, aki meghazudtolja a korát, virággal és a kedvenc tortájával köszöntötték.

kisalfold.hu

Farkas Ciprián polgármester köszöntötte fel születésnapja alkalmából a százéves Joli nénit.

Forrás: Facebook

Fotó: Farkas Ciprián

Menyhért Istvánné 1921. november 17-én Veszkényben született. Aktív éveiben a termelőszövetkezetben dolgozott, ahol állatokat gondozott és a földművelésben is részt vett. A településen jól ismerték, a házuk udvarát mindig nagyon szépen rendben tartotta, gondozta. A mai napig szereti a természetet, érdeklődik a kertészkedés iránt és a nyugdíjasotthon lakóit sokszor népdalokkal szórakoztatja. Joli néninek két gyermeke született, akik három lány és egy fiú unokával ajándékozták meg. Már két dédunokája van, és a közelmúltban látta meg a napvilágot az első fiú ükunokája.

A nyugdíjasházban már több mint öt éve él, ahol jó kapcsolatot alakított ki Bori nénivel. A két idős hölgy boldogan vesz részt közösen az intézmény rendezvényein.

Farkas Ciprián polgármester köszöntötte fel születésnapja alkalmából a százéves Joli nénit.
Fotó: Farkas Ciprián / Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában