Postás Példakép

2021.09.21. 18:58

Példaképnek jelölték a Halászi Posta postavezetőjét, Laáber Tímeát

Az online szavazás hétfőn indult, és október 4-ig tart majd.

kisalfold.hu

Forrás: Magyar Posta

A Magyar Posta 2017-ben, a 150 éves jubileumi programsorozat egyik elemeként alapította a Postás Példakép Díjat. Az elismerés célja, hogy megtalálják és bemutassák azokat a munkatársaikat, akik szakmai teljesítményükkel és emberi hozzáállásukkal kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, az ügyfelek bizalmát élvezik, és munkatársaik körében elismertek.

„Azt tapasztaljuk, hogy a Postás Példakép kezdeményezésünk népszerű a lakosság és a postások körében is, hiszen ki ne lenne büszke arra, hogy postása a legjobbak között van, vagy arra, hogy a településén, megyéjében van a legjobbak egyike”

- ismertették a versenyt.

Idén is 6 munkatárs indul a Postás Példakép díjért, a szavazás szeptember 20-án kezdődött.

Győr-Moson-Sopron megyében, Halászin is van idén Postás Példakép jelölt: Laáber Tímea, a Halászi Posta postavezetője.

Fotó: Magyar Posta

Tímea 4 éve postás, és egy éve egy Győr-Moson-Sopron megyei 2800 fős település postavezetője. A mosonmagyaróvári fiatal nő, amikor csak teheti, biciklivel jár dolgozni Halászi postára. Fiatal kora ellenére vagy éppen ezért nagyon népszerű a postások körében. A Facebookon Tájmi Laáber néven ismert, aki szakmai tartalmú rapvideókkal szerez vidám perceket a munkatársaknak.

Timi eredetileg nem postásnak készült, kis kacskaringóval a jogi egyetem elvégzése után állt be a zöldszívűekhez. A maga örömére verselgetett korábban és egy társaság hatására váltott a papírra vetett költészetről a megénekelt szavakra, azaz a rap-re. Eleinte csak saját örömére alkotott, aztán a sok pozitív visszajelzés hatására már rendszeresebben tette közzé tanácsokkal tarkított helyzetjelentéseit a postás életről, munkáról.

Timi számára rendkívül fontos a közösség, legyen szó a helyi kollektíváról, vagy a nagy postásközösségről. Meggyőződése, hogy postásnak lenni a legjobb dolog, rap-videóival pedig fáradhatatlanul lelkesíti a postás társadalom tagjait.

A szavazás október 4-ig tart, szavazni ide kattintva lehet >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában