4 új szervizpont a kiemelt kerékpárútvonalakon

2021.06.20. 08:35

Gyors segítség a Sopron környéki bringapontokon

Sopron és Kapuvár után tovább bővült a kerékpárjavító állomások száma. A bringapontokon egy rögzített nyomásmérős pumpa és a váz megemelésére alkalmas állvány található, a szereléshez szükséges multiszerszámokkal.

kisalfold.hu

Forrás: Kisalföld

Fotó: Szalay Károly

A jó idő beköszöntével egyre többen veszik elő a kerékpárjukat. A biciklis-szervizállomáson, azaz a bringaponton szükség esetén bárki megjavíthatja, karbantarthatja a kerékpárját. Az állomásokat a Full-Sopron Kft. hozta el Sopron környékére.

Korábban Sopronban és Kapuváron hoztak létre ilyen állomást, most pedig a kiemelt kerékpárútvonalakon alakítottak ki négy új pontot.

– Töltőállomás-üzemeltetőként minden közlekedési forma fontos számunkra. A kollégák között is vannak biciklisek, a kezdeményezést ők inspirálták. Többször előfordult velük, hogy egy-egy kerékpártúra alkalmával volt szükség gyors segítségre – mondta Vasi Csaba, a Full Energy Kft. ügyvezetője.

A szervizponton egy rögzített nyomásmérős pumpa és a váz megemelésére alkalmas állvány található, a szereléshez szükséges multiszerszámokkal.

Kerékpárjavító állomást helyeztek el Sopron-Balfon, a Zsolnay ivókút melletti kerékpáros-pihenőben, Nagytómalomnál a strand bejáratánál, Fertőrákoson, a Kőfejtő és Barlangszínházzal szemben és Brennbergbányán, a templom mellett. Az ügyvezető hozzátette, a jövőt tekintve nyitottak, hogy további bringapontokat alakítsanak ki a kerékpárútvonalakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában