Helyi életstílus

2021.01.20. 20:01

Versek, színező, kvíz és nyeremények – Ezekkel készül Győrzámoly a Magyar Kultúra Napjára

A Magyar Kultúra Napjának alkalmából január 22-ig játék várja a falu lakosságát Győrzámoly központjában a Könyvesháznál.

kisalfold.hu

A helyiek örömmel látogatják a Könyvesházat, ahonnét bármikor magukkal vihetnek egy-egy nekik tetsző könyvet. Nem csak elvenni lehet, de bárki töltheti is a polcokat. Akik most keresik fel a helyet, a ház oldalán versekkel is találkozhatnak, amelyet a település önkormányzata helyezett ki. Arra buzdítanak mindenkit, hogy aki teheti jövet-menet olvasson belőle el egyet-egyet!

A versek mellett Kvízjátékra is lehetőség van: szintén a Könyvesházban található meg a tíz kérdésből álló irodalmi kérdéssor, amit ott helyben ki lehet tölteni. Ha ezt névvel és címmel bedobják a kihelyezett postaládába, nyereménysorsoláson vehetnek részt, azok akik helyes válaszokat adtak. A gyerekekre is gondoltak: hogy ők se maradjanak ki, egy kiszínezett rajzzal van lehetőségük megnyerni az ajándékokat. A sorsoláson úgy vehetnek részt ezekkel, ha névvel, címmel ellátva várunk bedobják a postaládába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában