Párbaj és szavazás

2023.11.02. 13:55

Survivor – Az elferdített valóság – A győri játékos sem szereti a hazugságot + fotógaléria

Továbbra sem egyszerű az élet a Fülöp-szigeteken, a játékosok rizsen, babon, és gyümölcsökön élnek. Nemrég elérkezett az egyesülés ideje, ez azt jeleni, hogy megszűnt a Jarakay (prios), és a Buhawi (sárga) törzs is, helyette pedig megalakult a Sama-Sama. Ide a legjobb tíz játékos került be.

Ollári Gergely

Fotó: RTL Sajtóklub

Kiss Viktória az RTL túlélő műsorának győri szereplője, a Jarakay törzs, a piros csapat tagja volt. Nem került eddig veszélybe, okosan vette az akadályokat, így nem is volt kérdés, hogy eljutott az egyesülésig. Itt azonban nem vár könnyű feladat a játékosokra, hiszen itt már az egyéni versenyre kell összpontosítaniuk. Az egyesülést egy fejedelmi vacsorával ünnepelték a játékosok, ami már csak azért is volt fontos számukra, mert a játékosokat rendkívül megviseli az elzártság, az állandó éhségérzet, és a napi küzdelem.

A legutóbbi törzsi tanácsokon alulmaradók nem estek ki a játékból, hanem egyenesen a Holtak-szigetére kerültek. Itt egyéniben bizonyíthatnak, és aki a legrátermettebb lesz, az visszajuthat a szigetre a többi játékos közé. A Holtak-szigetére először Olivér, majd Attila, és később Wendy lépett.

Gyorsan el is érkezett az első párbaj számukra, melyet Attila nyert meg, így ő választhatott: ki az aki maradjon a játékban, és ki az, aki elhagyja véglegesen a szigetet. Attila Wendy-re tette a voksát, Olivért pedig „hazaküldte” a versenyből.

A Sama-Sama törzsben kezdetben az ismerkedésé volt a főszerep, és próbált mindenki szövetségeseket találni maga mellé. A védettségi játékon Simi bizonyított a legjobban, így ő kapta meg a védettséget jelentő nyakláncot: rá nem lehetett szavazni a törzsi tanácson.

A tanács napján felkavarta az állóvizet egy korábbi történés. Volt egy játék, amiről Vivi és Jani, úgy tért vissza, hogy kicsit elferdítette a valóságot, és nem voltak teljesen őszinték saját csapatukhoz. Elhallgatták azt, hogy egy védettségi amulettet is kaptak a zsákmányszerzésen, igaz azt végül nem kellett használniuk. Kisebb felháborodást is keltett az, hogy nem mondtak igazat, és mivel az egyéni játék már szinte megköveteli a játékosoktól, hogy erős ellenfelet tegyenek ki, ezért Jani első számú célpont lett.

A törzsi tanácson Simi kivételével mindenki veszélybe érezte magát. Az első két szavazatot Anett kapta, mellette Tamás is kapott egyet. A többi szavazatot azonban egytől-egyig Jani zsebelte be, számszerűen hetet. Így, neki kellett elhagynia a Sama-Sama törzset, és került a Holtak-szigetére, ahol folytathatja a játékot.

A győri Kiss Viktória is Janira tette szavazatát, ahogy az indoklásában fogalmazott: „Nem szeretem a hazugságokat”.

A Survivor-ben pedig minden megtörténhet, és általában az elhallgatott információk, ferdítések hamar kitudódnak, ezáltal feszültséget is generálva a játékosok között. Aki pedig hibázik, könnyen a Holtak-szigetén találhatja magát.

A Sama-Sama törzs így már kilenc játékossal folytatja a játékot, a Holtak-szigetén pedig Attila, Wendy és Jani küzdhet tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában