Csalás és sikkasztás a vád

2022.07.15. 10:26

Súlyos szavak - A letartóztatott győri énekesnek üzent Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének lelkésze

A néhány napja házi őrizetbe került egykori megasztáros – ügyvédjének állítása szerint – Istenhez és a hithez fordult a rácsok mögött töltött 14 hónap alatt és vannak is tervei az Úrral. Ez ügyben megszólalt Németh Sándor is.

kisalfold.hu

Több hívő ember is felkapta a fejét a 320 milliós csalással és sikkasztással vádolt F. Dávid ügyvédjének legutolsó nyilatkozatára, melyben elárulta: az énekes rengeteget olvasta a Bibliát a börtönben, és teológiai tanulmányokat is folytatott. A későbbiekben pedig arra használná bűnös és persze maga mögött hagyott múltját, hogy előadásokat tartson fiataloknak és a hit útjára terelje őket - adta hírül a Bors.

Nos, a Hit Gyülekezetének vezető lelkésze szerint Dávidnak van még egy „kis”, pontosan 320 milliónyi dolga, mielőtt szájára veszi az Úr nevét.

– A győri gyülekezetben sokan ismerik őt, és úgy tudom, hogy több tagtól is kért és kapott pénzt az elmúlt időszakban. Mondhatjuk úgy is, hogy többeket megkárosított - mondta a vezető lelkész.

– Szívből örülök annak, hogy Dávid a börtönben sokat tanulmányozta a Bibliát, de ez nagyon kevés a megtéréshez. Ahhoz ugyanis a cselekedeteinek megváltoztatására és maradéktalan jóvátételre van szükség. Magyarán mondva minden egyes bűnösen szerzett fillért meg kell térítenie a károsultjainak – zárta szavait Németh Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában