Krimi

2021.07.18. 12:45

A tetőre menekültek az emberek a tűz elől egy munkásszállón

A lángok a Koszorú utcában csaptak fel hajnalban.

Budapest, 2021. július 18. Tûzoltók a fõváros VIII. kerületében, a Koszorú utcában, ahol tûz keletkezett egy munkászállóként mûködõ épület második emeletén 2021. július 18-án hajnalban. A lángok a tetõszerkezetet és a szomszédos épület tûzfalát is elérték. A tûzoltók a tetõrõl négy embert mentettek le, az érintett épületeket kiürítették. A nagy erõkkel kivonuló tûzoltók nyolc vízsugárral eloltották a tüzet. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: MTI / Mihádák Zoltán

Fotó: Mihádák Zoltán

Tűz volt egy munkásszállóként működő budapesti VIII. kerületi épület második emeletén a Koszorú utcában vasárnapra virradóra, a lángok a tetőszerkezetet és a szomszédos épület tűzfalát is elérték. Az érintett épületeket kiürítették, több ember a tetőre menekült – tudatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, nyolc vízsugárral elfojtották a lángokat. A tetőről négy embert hoztak le.

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán
Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

A lángok a tetőszerkezetet és a szomszédos épület tűzfalát is elérték.

Az égő tetőszerkezet alatti lakásból egy orvosi palackot és egy gázpalackot kihoztak.

A katasztrófavédelem mobil laborja méréseket végzett, egészségre káros koncentrációt nem mutattak ki a levegőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában