Bulvár-celeb

2023.03.26. 09:30

Ezt látni kell! Így él most Emká, a közutasok csodás módon megmenekült kutyája (videó)

A Magyar Közút munkatársai tavaly mentették meg a csöppséget a biztos haláltól.

Forrás: Magyar Közút/Facebook

A fekete kiskutyával kapcsolatban még szavazást is indítottak a közösségi oldalukon, hogy mi legyen a rosszcsont neve. A szavazatok alapján pedig az Emká nevet kapta az akkor alig egykilós kutya. A Pusztamonostor–Jászárokszállás összekötőúton végzett felújítási előkészítő munkálatok során bukkantak rá - írja a Ripost.

A dolgozók hangos nyüszítést hallottak az egyik árok irányából, egy csöppnyi fekete kutyus volt az. A mérnökök úgy döntöttek, hogy befogadják az állatot. A kis túlélőért – a testvére is vele volt az árokban, de rajta már nem tudtak segíteni – ma már a fél ország rajong.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai által felkarolt kutyus azóta már rengeteget nőtt, és a jászberényi mérnökség dolgozói, akik saját költségükön gondoskodnak Emkáról, rendszeresen be is számolnak róla. Mostani helyzetjelentésüktől pedig szem nem marad szárazon.

 

Emká, a nagykutya. Tavaly nyáron mentették meg jászberényi kollégáink videónk főszereplőjét, Emkát. Az ország egyik leghíresebb kutyája nemcsak a rajongótáborát növelte az elmúlt időszakban, hanem saját testsúlyát is. Így lett rövid idő alatt zsebkutyából nagykutya. Emká élete továbbra is irigylésre méltó. Amilyen nehezen indult a kis élete, annyira sokat kap vissza jászberényi kollégáinktól, akik mindent megadnak számára, hogy boldog, gondtalan kutyaévei legyenek a mérnökségen

– írják a Facebook-posztjukban a videóhoz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában