végre kibékültek

2020.11.11. 10:42

Öt évnyi mosolyszünet után itt az első közös fotó Weisz Fanniról és az édesanyjáról

Anya és lánya öt évig nem beszélt egymással. Ez az az idő, amit a siket szépségkirálynő volt férje oldalán töltött.

Budapest, 2014. szeptember 24. Weisz Fanni siket modell, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) és a Stratcomm Kft. Ég, föld, férfi, nõ címû sorozatának egyik mûsorvezetõje a sorozat második évadának beharangozó sajtótájékoztatóján a közmédia óbudai, Kunigunda úti bázisán 2014. szeptember 24-én. A sorozat kevésbé ismert magyar tájakon és határon túli vidékeken kalauzolja a nézõket október 4-tõl az M1 mûsorán. MTI Fotó: Kovács Attila

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Nem csak az édesanyjától, testvérétől és nagyszüleitől is eltávolodott az elmúlt időszakban Weisz Fanni, olyannyira, hogy öt évig nem is beszélt a szeretteivel. Egykor úgy hírlett, hogy talán volt férje, Hajmásy Péter is felelős lehet abban, hogy a siket szépségkirálynő és családja viszonya ennyire megromlott, amit persze Fanni tagadott.

Most azonban beigazolódni látszik, hogy lehetett valami igazságalapja a korábbi szóbeszédnek, ugyanis a válás, vagy legalábbis a különköltözés után Fanni szinte egyből visszatalált az anyukájához.

Már közös fotót is oszt meg magukról, ahol úgy mosolyog anya és lánya, akárcsak régen, a boldog békeidőkben.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában