2017.11.18. 19:39
Négy évszak receptjeit mutatta be a Kisalföld a győri Könyvszalonon
A szezonális recepteké a főszerep Bezselics Ildikó legújabb szakácskönyvében.
A Kisalföld legújabb szakácskönyvében, a Négy évszak receptjeiben százhúsz olyan főételt találnak, mely hónapról hónapra haladva a piacról beszerezhető szezonális alapanyagokból készül. A recepteket Gasztromagazinunk szerkesztője, Bezselics Ildikó írta.
Ildikóval a könyv megjelenése kapcsán Werner Kriszta, kiadónk mellékletszerkesztőség-vezetője beszélgetett a XVII. Győri Könyvszalonon.
A könyv megrendelhető:
A legújabb, Négy évszak receptjei szakácskönyv megrendelhető személyesen ügyfélszolgálati irodánkban, a 06-96/504-504-es telefonszámon és a [email protected] oldalon.
Kedvezményes ár előfizetőinknek
A könyv eredeti ára 3990 Ft. Kisalföld-előfizetőknek 2490 Ft.