Győr és környéke

2016.10.08. 14:00

Miért kerül egy 60 négyzetméteres lakás havi 200 ezerbe? Mutatjuk!

Az albérlet árak ország szerte elszabadultak, néhány ingatlan esetében azonban érthető a borsos bérleti díj. Jöjjön egy 3 szobás, újépítésű győri lakás, amelyet most havi 200 ezer Ft-ért kínálnak. Ön szerint megéri ennyit költeni egy albérletre?

Győrben, Révfaluban, Víziváros legelején a Penny parkolójánál új építésű, liftes, mélygarázsos modern társasházban 60 m2-es, igényes, modern, nappali +2 hálószobás új lakás bútorozva hosszú távra kiadó.

A lakás egyedileg tervezett, modern kivitelezésű. Egységes vinyl burkolat került az egész lakás járószintjére. Az előszobába egyedi beépített szekrény, nagy tükör felületek kerültek.

 

Az albérlet árak ország szerte elszabadultak, néhány ingatlan esetében azonban érthető a borsos bérleti díj. Jöjjön egy 3 szobás, újépítésű győri lakás, amelyet most havi 200 ezer Ft-ért kínálnak. Ön

Az albérlet árak ország szerte elszabadultak, néhány ingatlan esetében azonban érthető a borsos bérleti díj. Jöjjön egy 3 szobás, újépítésű győri lakás, amelyet most havi 200 ezer Ft-ért kínálnak.

A nappaliban modern, Andante, valódi bőr sarok ülőgarnitúra van, amely ággyá alakítható, üvegasztal, igényes, puha szőnyeg és igazán modern szobabútor került elhelyezésre. Innét tudunk kimenni az erkélyre, ahonnét panorámás belvárosi kilátás tárul elénk. A hálószoba 180x200-as led világítással ellátott franciaággyal, két hozzá tartozó éjjeliszekrénnyel, nagy, 3 tolóajtós gardróbszekrénnyel bútorozott. A beltéri ajtók edzett üvegajtók, hogy a közlekedő is világos legyen.

 

A fűtés saját gázkazánnal, padló és radiátoros fűtéssel valósul meg, de fűtő-hűtő klímát is kapott a lakás. A külső nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készültek, mindegyik automata, motoros alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt.


A lakáshoz a házban található mélygarázsban gépkocsibeálló biztosított.

 

Címkék#Győr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!