Győr és környéke

2019.02.26. 11:26

Még lehet jelentkezni Audi-iskola német szakképzésére Győrben

Az iskola a kétnyelvű duális képzéssel a régióban működő vállalatok jövőbeni munkaerő-igényének biztosításához kíván hozzájárulni.

Még lehet jelentkezni az Audi Hungaria ÁMK kereskedelmi szakképzésére. Mint ismert, az iskola a kétnyelvű duális képzéssel a régióban működő vállalatok jövőbeni munkaerő-igényének biztosításához kíván hozzájárulni. Érettségivel és kitűnő német nyelvtudással, valamint különös elhivatottsággal rendelkező fiatalok jelentkezését várják. A képzés időtartama két év. Az itt szerzett képesítés németországi elismertetésére is lehetőség nyílik.


A diákok ezenfelül a németországi kultuszminiszteri konferencia angolnyelv-vizsgáját is le tehetik. A jelentkezési határidőt kitolták, a 2019-2020-as tanévre vonatkozó pályázatokat 2019. február 28-ig várják. Az elektronikus jelentkezési űrlap az intézmény honlapján www.audischule.hu a Szakképzés/Kereskedelmi szakképzés – pályázati eljárás címszó alatt található.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!