Győr és környéke

2018.11.18. 11:27

Krimi a győri benzinkútnál - a szerb férfi fegyverrel vitt el árukat a töltőállomásról - fotó

Zavart állapota miatt kórházba szállították a szerb férfit a rendőrök.

kisalfold.hu

17.28 - Fegyver volt a szerb férfinál


Elfogtak a rendőrök egy szerb férfit, aki fegyverrel vitt el árukat egy győri benzinkútról és megpróbálta megállítani az arra haladó autókat - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a nem mindennapi esetről, amely vasárnap reggel 9 órakor játszódott le az egyik győri töltőállomáson.


Tóth Gabriella elmondta: a bejelentést követően a rendőrök a helyszínen lefegyverezték és elfogták a 64 éves férfit, akit zavart állapota miatt kórházba vittek. A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult büntetőeljárás.

 

Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító

 


Vasárnap, 10.28 - Egyelőre nem tudni, miért volt agresszív az idős férfi 


A rendőrségre vasárnap 9 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy győri üzemanyagtöltő állomáson egy idősebb férfi fegyverrel vagy annak utánzatával megpróbálta megállásra késztetni az arra haladó autókat. A rendőrök a helyszínen megtalálták, lefegyverezték és elfogták a garázdát. A férfi beazonosítása és a helyszíni intézkedések jelenleg is folyamatban vannak.


Az esetről Olvasónk küldött fotót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!