Győr és környéke

2018.11.29. 16:31

Klassz adományt kaptak a győri tűzoltók, már be is vetették az új szerszámot - fotók

Nemrégiben gyarapodott a Győri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság műszaki mentéseknél használatos eszközparkja két akkumulátoros sarokköszörűvel.

kisalfold.hu

Az új eszközöket egy győri vállalkozó támogatásként biztosította, hogy a tűzoltóság beavatkozási lehetőségeit bővítse. Varga Imre vállalkozó családi kapcsolatai révén ismeri a tűzoltóság mindennapjait, szerteágazó munkájukat, emiatt fontosnak érezte, hogy a lehetőségeihez mérten hozzájáruljon a rendelkezésre álló technika bővítéséhez - írja a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság honlapja.


Az eszközöket a tűzoltók a tűzoltó gépjárműveken helyezték el, az átadás óta már több alkalommal sikeresen használták is azokat. A katasztrófavédelem és a tűzoltóság felszereltsége, eszközparkja folyamatosan megújul. A meglévő felszerelések megfelelő minőségét a kollégák folyamatos karbantartással és felülvizsgálatokkal biztosítják.


Az ehhez hasonló támogatások segítségével olyan speciális gépek kerülhetnek a fecskendőkre, melyek a káresemények még hatékonyabb felszámolását teszik lehetővé a tűzoltók számára.

 

Bevetés közben.

Bevetés közben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!