Győr és környéke

2016.05.24. 09:28

Így rongyolt az autós a ház falának Tápon - fotók

Elaludt a sofőr, kidöntötte egy ingatlan kerítését, majd a ház falának csapódott járművével.

kisalfold.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt  május 24-én reggel Táp belterületén. A baleset helyszíni adatai alapján egy 28 éves győrasszonyfai férfi közlekedett járművével Tápon a Győri úton, Győr felől Győrasszonyfa irányába. A sofőr vélhetően elaludt, letért az útról és egy út menti ingatlan kerítését kidöntve a ház falának ütközött. Az elsődleges adatok szerint a gépkocsi 33 éves utasa könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba vitték.

Így rongyolt az autós a ház falának Tápon


A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


Előzmények:


Lesodródott az úttestről, átszakított egy kerítést és egy családi ház sarkának ütközött egy személyautó kedd reggel Táp fő útján, a Győri utcában. A balesethez a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.


Elsődleges információink szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják - közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!