Győr és környéke

2019.03.10. 18:28

Ennél furcsább eladó ház nem lesz idén Győr történelmi belvárosában - Fotók

Ezúttal nem egy több száz milliós ingatlanról van szó, hanem a múlt egy kis emlékéről, egy mindössze 58 nm-es családi házról.

Bár többek között bontandó épületként szerepel az ingatlanbazar.hu hirdetésében az "antik szépség", felújítás esetén nem kell régészeti feltárással szembenézni.

Fotó: Ingatlanbazár

Fotó: Ingatlanbazár

Milyen kár, lehet, egy egész kincsesbánya hever az apró épület alatt. Hab a tortán, hogy a fotók alapján teljesen jó állapotban van a belső tér! Ön tudja, merre van a szóban forgó, mindössze 30,99 millióért kínált ház?

Fotó: Ingatlanbazár

Fotó: Ingatlanbazár

"Eladó Győr történelmi belvárosában egy felújítandó vagy lebontandó 2 szobás családi ház sok-sok lehetőséggel. Mivel a terület védett régészeti lelőhely, ezért bontás esetén számítani kell próba feltárásra, de felújítás esetén nem kell számolni ezzel. A mellette lévő ház is megbízásaink között szerepel, a telek egy helyrajzi számon, a két ház pedig külön albetéten található. A belső kertben fedett kerti tárolót találunk."

Fotó: Ingatlanbazár

Fotó: Ingatlanbazár

További képek és részletek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!