Győr és környéke

2019.07.31. 13:21

Gergely Róbert és az Emelet a Tópartyn

Hagyomány már, hogy augusztus első szombatján az adyvárosi tó partján, a Szenes Iván parkban egész napos programokkal várják a kilátogatókat.

kisalfold.hu

Most szombaton már hatodszor rendezik meg a Tópartyt, amelynek esti fellépői Gergely Róbert és az Emelet lesznek A tegnapi sajtótájékoztatón Radnóti Ákos alpolgármester arról is beszámolt, hogy évről évre egyre népszerűbb a szép környezetben tartott rendezvény, amelyen fiatal és idős egyaránt talál szórakozási lehetőséget. Idén újdonság az Eurobungee ugrálójáték és a Selfibox - itt a tó előtt fotóztathatjuk magunkat.


A nap a Téti fúvószenekar fellépésével kezdődik, majd Kovácsovics Fruzsina ad koncertet a gyerekeknek. Délután fél öttől a Győri Nemzeti Színház művészei, Nagy Gréta és Venczel-Kovács Zoltán műsora látható. Gergely Róbert este hétkor, az egykori Első Emelet tagjaiból álló Emelet zenekar nyolckor kezd. Minden program ingyenes, így a délután kettőtől félóránként induló omnibuszos sétakocsikázás is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!