Győr és környéke

2019.05.03. 15:22

A balesetveszély erre enyhe kifejezés - Egy nap háromszor hajtott 130 km/h körüli sebességgel ez a sofőr Mezőörsnél

A rendőrök jelentős sebességtúllépés miatt mérték be egy BMW típusú személygépkocsi vezetőjét a 81-es számú főúton, Mezőörs térségében.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai végeztek sebességmérést május 2-án a 81-es számú főúton, Mezőörs magasságában ott, ahol korábban több halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt - írja a police.hu.


Az ellenőrzés alatt egy BMW sofőrje az adott útszakaszra vonatkozó 90 km/h megengedett legnagyobb sebesség helyett, 11 óra 8 perckor 138 km/h, 14 óra 29 perckor 126 km/h és 15 óra 3 perckor 130 km/h sebességgel közlekedett.


A járművezető háromszor 45 000 forint közigazgatási hatósági bírság kiszabására számíthat.


Kérjük, hogy mindig körültekintően, a jelzett sebességkorlátozásnak megfelelő tempóban haladjanak. Ne feledjék, a sebesség helyes megválasztásával csökkenthetők és megelőzhetők a közúti közlekedési balesetek!


… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!