Győr és környéke

2019.04.08. 09:35

A postát hívta: "Bomba van az épületben" - közölte a saját hívószámáról a győri nő

A 30 éves nő küldeményt várt, de nem érkezett meg.

kisalfold.hu

A Győri Járási Ügyészség közveszéllyel fenyegetés bűntettével vádol egy nőt, aki 2017 decemberében saját hívószámáról telefonált be az egyik győri postahivatalba azzal, hogy „bomba van az épületben" - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség hétfőn.


A vádirati tényállás szerint a 30 éves nő 2017 decemberének egyik reggelén azért kereste fel a győri postahivatalt, mert küldeményt várt. A pénzösszeg azonban nem érkezett meg, ezért a nő a távozását követően, dühében a saját készülékéről indított hívással, bombával fenyegette meg a hivatalt. Az épületet kiürítették.


A terhelt a cselekményét egy hónappal azután követte el, hogy más ügyben felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték lopás bűntette és más bűncselekmény miatt. Így az ügyészség a végrehajtandó szabadságvesztés indítványozása mellett a korábbi büntetés végrehajtásának elrendelésére is indítványt tett, továbbá indítványozta az ügy egyesítését a nő ellen ugyancsak lopás vétsége és más bűncselekmény miatt bírósági szakaszban folyamatban lévő ügyhöz.

Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!