Győr és környéke

2016.02.04. 10:53

Győrben kezdtek el lopni a kazincbarcikai tolvajok csütörtök éjjel - fotó

A 40 és a 21 éves tolvajt a helyszínen nyakon csípték.

kisalfold.hu

Bejelentés érkezett a megyei rendőr-főkapitányságra február 4-én 0 óra 10 perckor arról, hogy egy pannonhalmi telephely riasztója jelzést küldött a tulajdonos telefonjára. A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy a telepen különböző felszámolás alatt álló cégek eszközeit tárolja. A kiérkező nyomozók észlelték, hogy a helyszínen két épület bejárati ajtaját ismeretlen személy befeszítette. A helyiségek ellenőrzésekor a rendőrök tetten érték és elfogták O. Z. 40 éves pannonhalmi és Z. L. 21 éves kazincbarcikai lakosokat. Egyikük ruházatának átvizsgálásakor egy kisebb háztartási eszközt találtak, melyről az elkövető úgy nyilatkozott, hogy azt a telephelyről lopta - közölte a rendőrség.


A nyomozók a 40 és a 21 éves tetteseket a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki őket. Mindkét férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.


 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!