Győr és környéke

2016.02.23. 18:16

A Dal - A győri Freddie a döntőben, de ki ez a srác a Mary Joe-val?

Na jó, mára talán már mindenki tudja: a győri Fehérvári Gábor Alfréd énekelte a nyár slágerét is.

Sz.J.

A győri Fehérvári Gábor Alfrédnak tavaly februárban, a Rising Star tehetségkutató után jelent meg első száma, a Mary Joe, ami aztán a slágerlisták élére repült. A dal videoklipje május óta már kiemelkedő, közel két és félmilliós nézettségnél tart a YouTube-on. 

A Mary Joe-t a nyár slágerének is megválasztották a Petőfi Rádió hallgatói, több hétig vezette a rádió játszási listáját, ugyanígy a Class FM Top 40-es listáján is hetekig az élen szerepelt.

˝Nagyon hálás vagyok a Mary Joe-ért Kállay-Saunders Andrásnak, Szakos Krisztiánnak és mindenkinek, aki lehetővé tette azt, hogy elénekeljem. Már amikor először hallottam a dalt, éreztem, hogy ez is én vagyok, és nagyon fogom szeretni. Bíztam benne, hogy a közönség is érzi majd ezt és jól fogadja, de ami történt, az szinte hihetetlen. Nagyon boldog vagyok, hogy a leghallgatottabb rádiók látnak benne fantáziát, de ami igazán megható, hogy a közönség ennyire szereti˝ - nyilatkozta Alfréd korábban. 

 


A közönség azóta is szereti a Mary Joe-t, sokan azonban csak most döbbenek rá, hogy azt is Freddie énekli. A dal klipje alatt is olvashatjuk a hozzászólásokban: ˝Már hetek óta hallom ezt a számot a rádióban, idáig azt hittem, valami amcsi zene, de a címét nem tudtam.. Most meg végül kiderült, hogy magyar!˝ 


Ez a dicsérő hozzászólás pedig pont egy hete érkezett: ˝Én is annyiszor hallottam már, de nem gondoltam, hogy ez hazai cucc. De jó hangja van a gyereknek! :)˝

 

Freddie pedig épp A Dal második középdöntője előtt mondta lapunknak,  mennyire érdekes, ahogy összeérnek a szálak: ˝vannak, akik most jönnek rá, hogy a Mary Joe is az én dalom. De engem egyáltalán nem zavar, ha eddig úgy hallgatták, hogy erről nem tudtak, mindig örülök a pozitív visszacsatolásoknak"

 A győri [namelink name="Fehérvári Gábor Alfréd"] a műsor eddigi legmagasabb pontszámával jutott A Dal döntőjébe szombaton. A héten megnézzük, hogyan vezetett az útja idáig. Ez már második rész volt, az elsőt itt olvashatja

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!