Győr és környéke

2014.12.28. 09:24

Csellengő lányok potyáztak egy győri vonaton

A két fiatal lány hamis adatokat közölt a rendőrökkel. Kiderült, engedély nélkül távoztak a nagykanizsai és a kőszegi gyermekotthonokból.

kisalfold.hu

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai december 27-én 7 óra 57 perckor a győri vasútállomásra vonultak, mivel az egyik érkező vonatról érkezett bejelentés, hogy három utas nem rendelkezik menetjeggyel és nem hajlandóak igazolni magukat - közölte a rendőrség.

A járőrök a három nőt személyazonosságuk igazolására szólították fel, majd adataikat bemondás alapján rögzítették. Az egyenruhások megállapították, hogy két fiatalkorú valótlan adatokat közölt, ezért őket személyazonosságuk megállapítása céljából a rendőrkapitányságra előállították.

A két lány a rendőrségen beismerte, hogy hamis néven mutatkoztak be és valójában engedély nélkül távoztak a nagykanizsai illetve a kőszegi gyermekotthonokból. A rendőrök a két eltűntként körözött csellengőt a Győri Ifjúságvédelmi Intézetbe szállította és ellenük személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelesség megszegése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!