Győr és környéke

2014.11.17. 13:57

Baleset az M1-esen: két kamion és egy tréler ütközött - fotók

Az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 119-es kilométernél történt a baleset hétfőn. Ez volt ma a második az M1-esen.

kisalfold.hu

két kamion és egy tréler ütközött

15.50 - Újraindult a forgalom az M1-es autópálya országhatár felé vezető oldalán Győrnél, ahol azért zárták le az utat, mert korábban három nyerges vontató ütközött össze - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.Ruskáné Takács Anita, a katasztrófavédelem megyei szóvivője elmondta: az első hírekkel szemben nem egy, hanem három ember sérült meg, amikor összeütközött két kamion és egy tréler a 119-es kilométernél.

15 óra 10 perckor olvasónk jelezte, hogy a 82-es bevezető szakaszán és a Szent Imre úton hatalmas a dugó. A körforgalomnál rendőr irányítja a forgalmat, de így is nagy a torlódás.

Fotó: Samu Izabella

Fotó: Samu Izabella
14. 05 - Újabb baleset miatt teljes szélességében lezárták az M1-es autópálya országhatár felé vezető oldalát Győrnél - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Tájékoztatásuk szerint két kamion és egy tréler ütközött össze, a balesetnek egy sérültje van.

A forgalmat a 118-as kilométerszelvénynél a 82-es főútra terelik, a helyszínen torlódás várható.

Korábban írtuk:Felborult egy autó az M1-esen, de enélkül is hatalmas a torlódás Hegyeshalom felé

Anyagi káros közlekedési baleset történt hétfőn 12 óra 20 perc körül az M1-es autópálya, Ausztria felé vezető oldalán, a 124-es kilométerszelvénynél.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi vezetője elvesztette uralmát járműve felett és kocsija felborult. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Az érintett útszakaszon a külső sávon tart a műszaki mentés, a belső sávon rendőri irányítás mellett halad a forgalom - téjákoztatott a rendőrség.

Csaknem nyolc kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán  Hegyeshalom irányába, mert Bicske és Tatabánya között aszfaltozási  munkákat végeznek - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az  MTI-vel.  
   
Mint írták, az M1-es autópálya 50-es kilométerénél  aszfaltozási munkákat végeznek a külső sáv lezárása mellett, így ott  csak egy sáv járható. Az autópálya jelentős forgalma miatt már  mintegy nyolc kilométeres a torlódás.   
   
Azt javasolták, hogy a Győr irányába tartók közül aki teheti, az  M1-es autópálya bicskei lehajtóján keresztül válassza inkább az 1-es  főutat, majd Tatabányánál felhajtva újból visszatérhet az  autópályára.  
   
A munkavégzés és a korlátozás várhatóan 20 óráig tart.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik