Foci VB 2014 Brazília

2014.07.03. 13:14

A fogadóirodák favoritja Brazília és Messi - csütörtöki összefoglaló

Costa Rica vb-címe 41-szeres pénzt hozna. Tim Howard lábai előtt hever az Egyesült Államok. urugay fellebbezett Suárez ügyében. És már azt is tudni, hogy Shakira fellép a záróünnepségen.

munkatársainktól

Hírek

A fogadóirodák favoritja Brazília és Messi

Brazília lesz a világbajnok, a legjobb játékosnak járó aranylabdát és a gólkirálynak járó aranycipőt pedig az argentin Lionel Messi érdemli ki a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon - legalábbis a világhírű brit William Hill oddsai szerint, amelyeket csütörtökön, a negyeddöntők előtti napon hozott nyilvánosságra a fogadóiroda.

Maradona szerint javulnia kell Argentínának

Diego Maradona szerint az argentin labdarúgó-válogatott nem játszott eddig jól a brazíliai világbajnokságon, s futballja túlságosan Lionel Messire épül. A válogatottnak sokat kell javulnia ahhoz, hogy Belgiumot legyőzze a szombati negyeddöntőben - mondta Maradona.

Debuchy nem vett részt a franciák edzésén

A válogatott egyik alapembere eddig ismeretlen okból hagyta ki a tréninget. Mathieu Debuchy végigjátszotta a Nigéria elleni nyolcaddöntőt, és csak az Ecuador elleni csoportmeccsen nem cserélte be Didier Deschamps.

Az uruguayiak benyújtották fellebbezésüket Suárez ügyében

Az Uruguayi Labdarúgó Szövetség fellebbezést nyújtott be a nemzetközi szövetséghez Luis Suárez eltiltása miatt, amelyet a válogatott csatár azért kapott, mert a brazíliai világbajnokságon beleharapott olasz ellenfelébe.

A FIFA csütörtökön jelentette be, hogy az üggyel a fellebbviteli bizottság foglalkozik, azt azonban nem közölte, mikorra várható döntés.

Tim Howard még mindig sztár

Amerika továbbra is a leesett állát keresi kapusuk, Tim Howard Beligum ellen mutatott védései után. Olyannyira, hogy a New York Times egy ábrára összegyűjtötte imádottjuk összes védését.

Barack Obama elnök és Chuck Hagel védelmi minisziter is gratulált az amerikai válogatott teljesítményéért Howardnak és Dempseynek. "Büszkék vagyunk rátok, fiúk. Hihetetlen, hogy meghódítottátok egy egész nemzet szívét" - mondta az Egyesült Államok első embere.

A kudarc ellenére is a helyén marad a dél-koreai kapitány

A dél-koreai szövetség csütörtökön jelezte, a szakvezető ugyan benyújtotta lemondását közvetlenül az utolsó, Belgium ellen elvesztett csoportmeccs után, ám a szervezet elnöke, meggyőzte, hogy folytassa a munkát.

A ghánai szövetség elébe menne az újabb botránynak

A négy éve világbajnoki negyeddöntős ghánai együttest a mostani vb-n is esélyesnek tartották arra, hogy továbbjusson csoportjából, ám végül mérkőzést sem tudott nyerni. Elkerülendő a mostani problémákat, a következő nagy tornák előtt írásos szerződést köt a játékosokkal a nekik járó bónuszokról a ghánai szövetség.

Shakira fellép a záróünnepségen

Gerard Piqué párja tudja, mennyire fontos a vb az embereknek, hiszen ő is több szálon kötődik a futballhoz.

A kolumbiai sztár - aki sorozatban a harmadik vb-n szerepel - a brazil Carlinhos Brownnal együtt énekli el majd a vb himnuszát, amelynek La la la (Brazil 2014) a címe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!