ficánka

2009.10.12. 21:00

Indulás Angliába

Holnapután ilyenkor már Angliában leszek. Sajnos eddig nem tudtam írni, mert rengeteg dolgot el kellett intéznem.

Szerdán reggel még dokinál voltam, aztán mentem Pestre, és onnan Makóra. Úgy volt, hogy aznap partizunk majd a csapattal, akivel együtt dolgoztam a road show-n. Végül a parti elmaradt, csak hajnalig beszélgettünk, de másnap bepótoltuk Szegeden. A JATE Klubban egy hatalmasat buliztunk. Rég éreztem ennyire jól magamat. :)

A road show alatt lett egy nagyon jó barátnőm. Szegényke, ő is megjegyezte, hogy végre talált egy tök jó barátnőd, erre elmegyek. De mondtam neki, hogy ne aggódjon, mert a kapcsolatot tudjuk tartani onnan is, aztán az a másfél év hamar eltelik, és itt leszek.

Na de nem kalandozok: bulit követő napon megnéztem a várost, ugyanis Szeged az álomvárosaim közé tartozott és ezt nem hagyhattam ki. Már csak Gyulát kell megnéznem, aztán elégedett leszek. :) Este az utolsó vonattal értem Győrbe, jó fáradt voltam.

Szombatra azt terveztem, hogy elmegyünk Fertődre megnézni a kastélyt, de az időjárás nem nekünk kedvezett. A lakásban tettem-vettem, összeírtam a listát, hogy miket viszek majd ki, és igyekeztem az ikrekkel is foglalkozni (társasoztunk meg meséltem nekik). Amikor az eső nem esett, fát vágtam.

Vasárnap aztán szerencsénk volt, mert délelőtt kisütött a nap. Elindultunk Fertődre anyu, ikrek és én. Nagyon szép volt a kastély, bár csak 16 szobát nézhettünk meg a restaurálások miatt. A kertben is sétáltunk egy kicsit, és visszafele végre megnéztem a nővéremék házát. Kb. egy éve vették Rábapatonán, újítgatják, csinosítgatják, de én még nem láttam.  Most ezt is sikerült megnéznem, így ha visszatérek, lesz viszonyítási alapom ahhoz, hogy milyen volt és milyen lett. :)

Esterházy Kastélynál

Esterházy Kastélynál

A képeket feltettem az inda fotóra, ahova majd az angliai, illetve afrikai képeket is feltöltöm, ha lesznek. Ez a következő helyen található:

Tesómék után hazamentünk, és folytattam a favágást. Nagyon sok volt még, és még van is, de majd holnap folytatom. Nem akarom, hogy anyunak kelljen felvágnia.

Közben sorra érnek a szerencsétlenségek. Az utolsó pillanatban tönkrement a laptopom töltője, a bokámon kinőtt valami pukli, amire a doki azt mondta, hogy valószínű inszalag gyulladás. Nem tudom, de alig bírok menni. :( Holnap megyek ezzel is vissza az orvoshoz, mert anyunak sikerült elintéznie, hogy ránézzenek az ortopédián.

Ma reggel a szakadó esőbe elindultam ügyeket intézni, de elmondhatom, hogy sikeres volt a nap. Elintéztem a biztosításomat, hosszas keresgélés után  találtam konnektor átalakítót, és még a laptop kábelt is megjavíttattam. Holnap még gyógyszereket kell vennem, és útrakész leszek.

Mivel korán indul a gépem, ezért az a tervem, hogy felmegyek Pestre és az ottani barátaimmal beülünk valahova hajnalig. Nem lenne értelme lefeküdnöm. A repcsin együtt utazok majd azzal a csajszival, aki már csinálja a programot (bár ezt sztem már írtam). Tegnapelőtt pedig kiderült, hogy Londontól Hull-ig is egy magyar csajszival megyek. Mondta, hogy ő már egy nappal előbb Londonban lesz, de bevár és akkor mehetünk együtt. Szóval nem fogok elveszni, az már tuti. :)

Azért izgulok az utazás miatt. Mennék is meg nem is. De ugyanígy éreztem Görögország előtt is. Nem könnyű itthonhagyni az ikreket és anyut. Tök jókat röhögcséltünk ma is anyuval. Hiányozni fognak. Bár Karácsonykor hazajöhetek, és az már hamar itt van. :)

Nem hiszem, hogy itthonról még lesz időm jelentkezni, de ha mégis, írok egy rövidet. Aztán igyekszem minél többet jelentkezni kintről, bár ahogy hallottam, jó sok dolgunk lesz (ruha gyűjtés, stb.) Szerintem a legnehezebben az állandó esőzést fogom megszokni, mivel nap mániás vagyok, de már készülhetek rá hála ennek a szar időnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!