ETO futsal

2015.05.08. 17:54

Elszántak a győri futsalosok

Hétfőn a Rába ETO futsalosai győzni indulnak Dunaújvárosba. Jordi Illa Solé beharangozó nyilatkozatát olvashatjátok.

Az ETO győzni tudott Berettyóújfalun, azóta is hibátlan a férfi futsal Felsőházban

Az ETO győzni tudott Berettyóújfalun, azóta is hibátlan a férfi futsal Felsőházban

Mi történt a héten a csapattal, tudta motiválni a játékosokat a következő meccsre?

- Kiváló hét volt. Szép győzelem a Veszprém ellen, ami után két megérdemelt pihenőnapot kapott a csapat, hogy feltöltődjön és pihenjen. A képzések a megszokott módon zajlottak, a csapat tökéletesen motivált ahhoz, hogy megverje a Dunaújvárost hétfőn.

Megtudja nyerni az ETO a play off hátralévő mérkőzéseit?
- Meg akarjuk nyerni a bajnokságot, épp ezért meg akarjuk nyerni mindegyik mérkőzésünket. Ez a célunk, azért dolgozunk és edzünk nagyon keményen, hogy ez meg is történjen.

Egyre jobb a Dunaújváros, legutóbb otthon megverte az Aramist is. Nehéz lesz?
- Pontosan ismerjük az ellenfelünket, mit tett és tesz. Azért dolgozunk, hogy megszerezzük a Dunaferr otthonában a 3 pontot, csak is ez érdekel minket.

Kérlek, ismertesd az ellenfél jellemzőit!
- A Dunaújváros veszélyes csapat, mert nyomás nélkül fog játszani hétfőn. Mi vagyunk a favoritok, magabiztosan és bátran kell játszanunk, vigyázva a kontráikra, hogy elérjük a célunkat ellenük.

Mennyire fontos az 5 pont előny megőrzése a Berettyó elleni rangadóra?
- Nos ez az öt pont csak egy biztonság, semmi egyéb. Ha hibázunk, akkor még mindig van két pont előnyünk. Különben is, nem számolunk az 5 pont előnyének lehetőségével. Ahogy korábban is említettem, meg akarjuk nyerni a hátralévő összes meccsünket.

Zárszó?
- Amire szükségünk van az a győzelem. Egy jó meccsen, jó játékkal, a mi góljainkkal, hogy jó érzésekkel fejezzük be a találkozót, már a Beri elleni csúcsrangadóra mentálisan teljesen felkészülve.

etofutsal.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!