Életmód Club

2017.12.18. 19:10

Elképesztő: így néz ki Barbi 12 hét diéta után - fotó

Az Életmód Club mosonmagyaróvári bloggere elérte a kitűzött célt: 12 kilótól szabadult meg 12 hét alatt.

Barbi a zárás előtt az eredmény maximalizálása érdekében megcsinálta a vízhajtást. Nem volt oda a sótlan csirkéért.

"Az első 3 nap 6 liter vizet kellett innom, és maradt a már megszokott szénhidrátmentes étkezés. Kicsit féltem tőle, mert nem gondoltam volna hogy meg tudok ennyi vizet inni. De meglepően könnyen ment, nagyon boldog voltam! Igaz a neheze ezután következett. Csütörtökön csökkent a víz 2 literre, a kaja maradt szénhidrátmentes, csak só nélkül. Borzasztó volt! Sok-sok zöldséggel azért lement. Pénteken már csak 1 litert ihattunk. Akkor már nagyon szomjas voltam! Azért még egy 60 perces kardiót lenyomtam. Kezdtem egyre felszabadultabb lenni, és egyre jobban vártam a végét."

Az utolsó próba után pedig jött a mérlegelés napja, amire Barbi egy doboz jól megérdemelt rum-kókusszal készült.

"Nagyon izgatott voltam, és kiváncsi. És igen, sikerült! 12 kilót fogytam. Nagyon boldog voltam! És nem kevés izmot magamra is pakoltam. A boldogságom az elmondhatatlan kategóriába esett, csak vigyorogni tudtam."



Amikor azt kérdeztem Barbitól, mit jelentett számára a program azt felelte: teljesen megváltozott az élete.

"3 hónapig kitartóan küzdöttem, megdolgoztam a sikerért. A legfontosabb a rendszeresség volt! Eddig mindig találtam valami kifogást, hogy miért ne menjek edzeni. De most bebizonyítottam, hogy igenis meg lehet csinálni két kisgyerek, és munka mellett is! És a legjobb ebben a rendszerben, hogy szép lassan hozzászoktam a mozgáshoz és a 3 óránkénti étkezéshez. Ezt most csak folytatni kell! Tovább kell csinálni, nem szabad letérni a kijelölt útról."

Nem tetszik, amit a tükörben látsz? Változtatni akarsz, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Segítünk! Az Életmód Club egy országos szinten egyedi, komplex programmal segít a fogyni, hízni és formálódni vágyóknak. 12 hét edzés, tanulás, sütés-főzés, és sok más érdekesség! Változtass az életeden profik segítségével, adj egy esélyt magadnak! Programunk januártól 15 városban elérhető, a jelentkezés már él! Siess, ha nem akarsz lemaradni: www.eletmodclub.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!