Életmód Club

2017.12.05. 21:18

Barbinak agyára ment a nulla szénhidrát

Barbi a nyaralás óta elég nehezen tudott visszarázódni a diétába. Azt mesélte, folyamatos hullámvölgyek nehezítik a dolgát, sokszor hisztis meg nyűgös.

Hozzátette, hogy biztos közrejátszik ebben az is, hogy csak hétvégén eszik szénhidrátot.

Naná. Én a versenydiétámat végig nulla szénhidráton csináltam, csak hétvégén ettem ugyanúgy mint a Barbi. És nekem is hamar az agyamra ment.

"Egyre jobban kezdek fáradni és már nagyon várom a végét. Egyfolytában a Karácsony jár a fejemben, hogy mit fogok sütni-főzni. Nehezemre esik elmenni edzeni is. Sajnos senki nem mondja hogy maradjak otthon, ma ne menjek. Nem kéne kétszer mondani"
- szegény Barbi elfáradt. Nem csodálom, 11 hete diétázik, és a kilók sem úgy mennek lefelé ahogyan ő szeretné. De a Sanyi megfejtette, hogy miért.

"A szerda délelőttöket Sanyival töltöm, de már nagyon széthullott az agyam. A kilók még mindig csak egyesével mennek lefelé. Azt hittem egy kicsit be fog gyorsulni, ha már ilyen kevés a szénhidrát. De aztán a 10. hét szerdáján megfejtette Sanyi a problémát. Akkor reggel úgy mentem edzeni, hogy elfelejtettem reggelizni. És a vacsorát se ettem meg. Ez volt a baj, én meg nem gondoltam hogy olyan rosszat csinálok vele. Most megérdemeltem volna két nagy pofont"
- vallja be őszintén Barbi, akinél Sanyi a mulasztások miatt szigorúbbra vette a figurát.



"Innentől kezdve pontos napi menüt kellett összeállítanom, és minden reggel lefényképezni és átküldeni Sanyinak. Azért ez nem semmmi. Nagyon szívén viseli a sorsomat, és tudja hogy milyen eszközökkel tudom véghezvinni a programot. Sajnos én a hamar feladom táborba tartozok, és noszogatni kell. Hát ő megteszi! Edzés közben is a nyomomban van. Nekem ez kell, magamtól még nem megy"
- de Barbinak már csak az utolsó héttel kell szembenéznie. Ami azért tartogat még meglepetéseket.

"A hétvégi utolsó előadásban megtudtuk, hogy mi vár ránk az utolsó héten, és hogyan folytathatjuk a diéta után. Hát, nagyon félek az utolsó héttől, ugyanis vízhajtás következik. Kétségbe vagyok esve, még nem tudom hogy egyáltalán képes vagyok-e rá. Persze Sanyi támogat és ajánlja is, de én azért be vagyok sz*va"
- szóval, így fut neki Barbi az utolsó hétnek. És én hiszek benne, hogy megcsinálja.

A következő posztunk már a zárás lesz, Barbi előtte-utána képeivel. És garantálom, hogy az eredmény láttán leesik majd az állunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!