Életmód Club

2017.11.17. 12:50

Réka már két ruhamérettel kisebb

Réka nyolc hetet tudhat maga mögött a programból. Az előző kettőt ugyan betegség nehezítette meg, ám lassan de biztosan visszatért az ereje.

"Ez a két hét nagyon szuperül telt, végre kicsit jobban voltam. Tudtam edzeni, habár még mindig gyengébb voltam, mint azelőtt. Nem tudom hogy a kiesés vagy a betegség miatt, de se azt a súlyt nem tudtam kinyomni, se azt az ismétlésszámot, amit előtte. És sokkal jobban izomlázam volt, mint bármikor"
- nyugi-nyugi, ez teljesen normális.

Én a legutóbbi betegségem után jó két héttel tudtam újra ugyanazokkal a súlyokkal dolgozni, mint amikkel amúgy szoktam. Fontos, hogy betegség után szépen fokozatosan térjünk vissza, a régi súlyokhoz meg tapasztalataim szerint a tünetmentesség után olyan két héttel érdemes hozzányúlni.

"A súlyom a mozgáshiány miatt nem állt meg, mivel étvágyam nem volt. Így legalább emiatt nem kellett aggódnom. A közös edzésen eljutottunk odáig, hogy lassan az összes gépet tudjuk használni. Ezt a részét mindig nagyon élvezem, és alig várom, hogy kipróbáljam őket"

- és az edzések mellett Rékának a diéta sem teher.



"Azt étkezéssel továbbra sem szenvedek. Nagyon szeretek új dolgokat kipróbálni. Például készítettem sütőtökös muffint"
- nagy segítség Rékának, hogy a párja mindenben támogatja. Sőt.

"Ő is elgondolkodott, hogy belevág. És én is elgondolkodtam, hogy a következő turnusban is részt veszek. Úgy érzem szükségem van az ellenőrzésre és felügyeletre, ahhoz, hogy tovább tudjam csinálni. Sokszor, mikor majdnem elcsábulok és állok az épp aktuális kísértés előtt a következményektől való félelem az ami visszatart, Hogy nem fogyok annyit és kiderül és az milyen ciki. Szóval határozottan szükségem van erre"

- és nagyon sokan vannak ezzel így.

Ez az Életmód Club sikerének az egyik receptje. Mert csoportos, és a tagok felügyelet alatt dolgoznak, nem csak magukkal kell elszámolniuk. És így sokszor könnyebb ellenállni a kísértésnek.

A kemény munka eredménye pedig már Réka ruhaméretében is megmutatkozik.

"A legutóbbi nadrágvásárláskor 48-as nadrágot kellett vennem. Most kénytelen voltam új nadrágokat venni. A 44-es nadrágnál a combomba bő volt, a 42-esnél, pedig a derekamnál szűk. Sikerült egy olyan fazont találnom, ami 42-es volt és mindenhol jó. El se hittem, amikor felvettem őket, hogy ennyit változott a méretem."

Réka tehát két ruhamérettel kisebb, mint nyolc héttel ezelőtt. És igazán büszke lehet magára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!