Egyperces

2019.06.27. 10:24

Külsejét kihasználva csábíthatta el a nőket a Messi-hasonmás

Állítólag a focista hasonmása, az iráni Messi néven ismertté vált Reza Parastesh 23 nőt vitt ágyba a szupersztárnak kiadva magát.

Visszaéléssel gyanúsítják az iráni Messiként ismert Reza Parastesh-t. A 26 éves férfi azonban tagadja, hogy az argentin focistának kiadva magát csábított el 23 nőt – írja a Bors.


Vírusként terjed a közösségi oldalakon – amit a spanyol Marca is megírt –, hogy Iránban csúnyán visszaéltek a Barcelona klasszisának a nevével. Állítólag a focista hasonmása, az iráni Messi néven ismertté vált Reza Parastesh 23 nőt vitt ágyba a szupersztárnak kiadva magát.

 

Az iráni férfi nem rest Barca-mezbe öltözni, hogy teljes legyen az illúzió. Kis képen az igazi Messi (C) Instagram, AFP

Az iráni férfi nem rest Barca-mezbe öltözni, hogy teljes legyen az illúzió. Kis képen az igazi Messi

Kép forrása: borsonline.hu Fotók: Instagram, AFP


– Az a hamis hír terjed rólam a közösségi médiában, hogy nőkkel aludtam együtt, mert azt hitték, én vagyok Lionel Messi – tagadta Instagram-oldalára kitett videóbejegyzésében a vádakat az ötszörös aranylabdásra megszólalásig hasonlító iráni férfi.


– Ne játsszatok a jó híremmel! Mindenki tudja, ha valakivel ez megtörténik, vádemeléshez vezet, és ha a hír igaz lenne, azonnal lecsuknának – tette hozzá a 26 éves Reza, aki elmondta: jogi útra tereli az ügyet, és a bíróság előtt mossa tisztára A nevét, mert a családját is felzaklatták a vádak.


A férfi egyébként tudatosan építi Messi-hasonmás karrierjét, amióta édesapja egy Barca-mezt adott rá a megdöbbentő hasonlóság miatt. Folyamatosan tartja a lépést az argentin focistával, legyen szó hajszőkítésről vagy szakállának megnövesztéséről, és előszeretettel pózol a katalán klub ruháiban. Instagramjának már közel 700 ezer követője van, amivel azonban még jócskán elmarad a 123 millió rajongóval büszkélkedő példaképétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!