Egyperces

2017.09.09. 20:42

Survivor: Tamás embert is ölt volna, ha az élete múlik rajta

A túlélőshow-ban már akad egy exkommandós, Feri, az ő ellenfele lehet a kigyúrt, 190 centis izomkolosszus lövész.

Gergely helyett a hét közepén új tag érkezett az Ibon törzsbe: az éhező szigetlakók fő reménysége immár Tamás, aki fél éve még a határt őrizte. Az RTL Klub túlélőshow-jában, a Survivorben már akad egy exkommandós, Feri, az ő ellenfele lehet a kigyúrt, 190 centis izomkolosszus. A viking ábrázatú Tamás elég elszánt ahhoz, hogy méltó kihívó legyen. A harmincéves lövész hat évet húzott le a seregnél - írja a Bors.

Vízimentőként kezdtem először dolgozni, de nem nyújtott biztos megélhetést, így a ka­tonaság fe­lé vettem az irányt. Mindig is von­zott ez a szakma, mert ott igazi fizikai erőre van szükség. Az alapképzés után a veszprémi lé­gierőbázisra jelentkeztem, ahol lövész lettem, de valójában a Szikla, speciálisan védett légtérellenőrző központ biztosítási feladatait láttam el

– mesélte az exkatona, akit a migránsválság idején többször is kirendeltek a határ vé­delmére.

Kép forrása: borsonline.hu

Kétszer is részt vettem ro­ham­ban és hajtóvadászatban, amikor át­vágták a ke­rítést. De amikor én voltam lent, nem volt olyan paprikás a hangulat, mint amit a tévében lehetett látni – folytatta Tamás, akit egyébként kifejezetten vonzanak a ve­szé­lyes helyzetek.

Je­lentkeztem külföldi misszióba, szívesen dolgoztam vol­na Irakban, Afganisztánban vagy Koszovóban. De emberhiány­ra hivatkozva nem mehettem. Szeretem az olyan környezetet, helyzeteket, amelyeket még nem próbáltam. Tudom, benne van a pakliban, hogy egy ilyen he­lyen embert is kell ölni, azt hiszem, ha az életem lett volna veszélyben, erre gondolko­dás nélkül képes lettem volna.


Tamás kigyúrt teste egyáltalán nem tükrözi harcias természetét: 35 tetoválása közül legalább harminc valamilyen mesefigurát ábrázol.

Halálfejből, késből és nonfiguratív mintából Dunát lehet rekeszteni, én valami mást akartam. Vidám, színes dolgokat. Imádom, ahogy az emberek először megdöbbennek, majd elmosolyodnak a mesefigurákon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!