Egyperces

2015.09.30. 09:51

Bővülhet a gyanúsítottak köre Lagzi Lajcsi ügyében

Galambos Lajos állítólag már megszokta a börtönkörülményeket, ügyvédje szerint jól bánnak vele.

Bővülhet a gyanúsítottak köre Lagzi Lajcsi büntetőügyében - írja a Bors.

A lap információi szerint a rendőrség további bűntársakat keres, valószínűtlennek tűnik ugyanis, hogy egy ekkora volumenű lopásban csak három ember legyen "sáros".

A Bors megkereste a nyomozást felügyelő Pest Megyei Főügyészséget, és arról érdeklődött: várható-e az ügyben további személyek meggyanúsítása.

– Ez nem lezárt nyomozás, szá­mos nyomozati cselekményt kell még elvégeznünk, sok fejlemény előfordulhat – válaszolta dr. Gyugyi Csilla szóvivő.

A lap más forrásból úgy értesült: nemcsak az áramszolgáltató, hanem a víz- és gázművek ellenőreinek esetleges érintettségét is vizsgálják.

[namelink name="Galambos Lajos"] egyik ügyvédje, dr. Berényi András a Borsot úgy tájékoztatta: ügyfele már készül a vallomásra, amellyel szerinte tisztázhatja magát ebben az ügyben. Az ügyvéd azt is elárulta, az előzetesben lévő Lajcsi megszokta a körülményeket, nagyon jól bánnak vele, és tud már végre enni is.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!