Cicanadrág

2013.05.25. 17:43

Delták és popsik

Félidőben vagyunk. Nem tudom, sportnyelven hogyan kell kommunikálni, hogy ne tűnjön alaptalanul nagyképűnek a megelőlegezett siker, de muszáj belekiáltani az arcotokba, hogy Szép volt Lányok! Szép volt Fiúk!

Magunk mögött van a kitűzött három hónapos életmódváltnak a fele és bármerre nézek, mindenhol apadó pocakokat, kisebb fenekeket, izmosabb combokat látok. Persze nem volt diadalmenet eljutni az út feléig, talán most is többen vagyunk úgy, hogy a mérleg megcsúfolja a heti háromszori edzést és a kezdeti kilóolvadás megállt.

Laci edző – áldassék a neve! – úgy tud motiválni és dicsérni, hogy elhiszem, örül minden egyes izzadságcseppemnek. Ha orvos lennék, mindenkinek felírnám Lacit, hogy heti háromszor vegye a kezei közé. Sose fáradt, mindig lelkes és buzdító, szép szóval simogat mindenkit.

A héten elkezdte a nemek szerinti edzést és némely gyakorlatoknál mást ír elő a fiúknak, mint a lányoknak. Készülünk a strandszezonra: a fiúk deltákat építenek a vállaikra és hátukra, mi feszes és kerek feneket dolgozunk ki magunkból.

A látvány magáért beszél, egyre jobb pasik izzadnak velünk a teremben, bocsi csajok, de szerintem ők jobban odateszik magukat az izom munkában.  Na jó, nekik nem kell megküzdeniük a teliholddal, a ciklusokkal és bocsi fiúk, de szintem azzal, hogy elhagytátok a sört és a fröcsikéket sokkal áldásosabb számotokra az edzés.

A nemek harcának a csatájában Laci edző az igazságos hadvezér. Hogy győzelemre viszi a csapatot, az nem is kérdés…

P.S.:

Ma azért lett kicsit fényesebb Laci fején a glória, mert azt mondta, hogy karcsúsodom! Na még egyszer leírom: karcsúsodom!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!