Bulvár, celeb

2019.06.22. 09:02

Nézzék meg, hogyan varázsolta a kapuvári bűvész a Wellhello frontembereit színpadra - videó, fotók

Június elején adtunk hírt arról, hogy hazánk egyik legtehetségesebb bűvésze, a kapuvári Kiss Balázs a Wellhellóval lép fel közösen a Budapest Parkban. Itthon egyetlen együttes sem tett kísérletet arra, hogy egész estés nagykoncertet illúziókra alapozzon. Mostanáig.

Szeghalmi Balázs

10 ezer ember előtt


"Lépett már fel 10 ezer ember előtt?" - kérdeztük Kiss Balázstól. "A debreceni virágkarneválon, a Nagyerdei stadionban egyszer már adtam ízelítőt a trükkjeimből közel 20 ezer ember előtt. Akkor azonban teljesen más volt a szituáció. A Wellhellóval másfél órás showt alakítottunk ki úgy, hogy az egész produkció illúziókra épül" - kezdte a kapuvári bűvész, akit Londonban értünk utol. A koncert után Balázs a brit fővárosba utazott, hogy kint dolgozó magyar közösséget is elkápráztassa.

 

A kapuvári bűvész 10 ezer embert varázsolt el a Wellhello nagykoncertjén


Megtérült a munka


"Nem mondom, hogy nem izgultam a fellépés előtt. Két dolog adott óriási energiákat a show előtt. Egyrészt rengeteg időt tettünk a srácokkal a műsorba, közel egy éven át dolgoztunk a produkción. Éreztem, hogy a befektetett munka megtérül. Másrészt a Wellhello tagjai a kezdetektől fogva úgy tekintettek rám, mint egyenrangú csapattagra. Tudtuk, hogy a siker állhat vagy bukhat az első attrakción. Ennek megfelelően erősen kezdtünk" - hallottuk Balázstól. Nos, a "nyitótánc" felejthetetlenre sikerült. A kapuvári bűvész kijött a Budapest Park színpadára és hirtelen, a semmiből a színpadra varázsolta a Wellhello két frontemberét, Fluor Tomit és Diazt. Ezt a trükköt megnézhetik most.

 


"Sokan kétkedtek abban, hogy lehet-e illúziókra alapozni nagykoncertet. A visszajelzések után bátran mondhatom: minden kétséget sikerült eloszlatni, sőt, túlszárnyaltuk a várakozásokat. Számomra fontosak a hazai bűvészszakma észrevételei. Több kolléga ott volt a koncerten, kivétel nélkül csak pozitív üzeneteket kaptam a show után tőlük" - mondta a kapuvári bűvész.

Lebegő asztal, eltűnt sztárok


Az összes mutatványt nem lőjük le – Balázsnak szinte mindegyik szám alatt volt munkája a színpadon -, ám ízelítőül pár illúziót "megszellőztetünk". Diaz énekelt úgy, hogy közben Balázs kettéfűrészelte, aztán lebegtek asztalok a színpadon, majd a koncert végén szó szerint ködbe vesztek a zenekar tagjai. Persze nem örökre, mindenki óriási meglepetésére a közönség soraiban tűntek fel újra – biztonsági őrként.


"Amikor 15 évvel ezelőtt elkezdtem az első trükköket tanulni, a legszebb álmomban sem gondoltam volna, hogy hazánk egyik legnépszerűbb együttesével, ekkora tömeg előtt lépek majd fel. Jó érzés kellemesen csalódni" - közölte Balázs. "Az illúzióra épülő showt máshol is előadják?" - vetettük fel. "Egyelőre semmi konkrétumot nem beszéltünk a srácokkal, de látva az első koncert sikerét, jó esély van a folytatásra" - hangzott a válasz.

 

Fotók: Bodnár Dániel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!