Best of komments

2014.04.23. 15:54

Kinőtt a fű a kerékpárúton: Milyen munka ez!? Magyar!

Olvasóink sem hagyhatták szó nélkül, hogy fű nő a nemrégiben átadott Fertő parti kerékpárút aszfaltjában.

Többek között az tette szükségessé a Fertő parti kerékpárút burkolatának megerősítését, mert az évek során a növényzet, a fák gyökerei több helyütt felnyomták az aszfaltot. 

Alig telt el egy hónap a kivitelezés hivatalos befejezése után, de már ismét látszódnak a felpuposodás jelei. Ilyennel lehet találkozni például Fertőszéplakon is - számoltunk be portálunkon.

A hozzászólásokból válogattunk.

Az egyik hozzászóló szerint természet utat tör magának, szerencsére. Milyen munka ez!? Magyar! drága és igénytelen. A pénz biztos megvolt hozzá, hogy minőségi utat csinálhassanak, csak az útközben leragadt pár zsebbe.

Egy másik olvasónk így látja, "Nagggyon drága bioaszfalt, fűmaggal keverve.. Mi ebben olyan különleges? Hungarikum... Vicc."

Gondolom erre is lesz az illetékesektől valami okos magyarázat valószínű majd a másik oldal vagy az időjárás vagy esetleg a kerékpárosok nem megfelelően használták az utat - olvasható egy másik bejegyzésben.

Az elmúltnyócccév az oka; - Á dehogy a zöldek nyomulnak csak - jött a válasz.

A többi hozzászólás ">itt olvasható el, s egyúttal meg is írhatja véleményét ön is.


Bloggerünk is a kerékpárúttal foglalkozott.

Komolyan, ha hajtogatok magamnak papírból egy bicikliutat, az is tovább fűmentes marad - állapította meg.

Az írás itt érhető el >>

Én azt mondom, ha lehet választani aszfaltozás és stadionépítés között, akkor én a stadiont választom... Ott, nem baj, ha kinő a fű :-) - írta hozzászólásában egyik olvasónk.

Inkább örülni kellene, mert ebben az országban lassan már a fű sem nő - fűzte hozzá egy másik kommentelő.

Nem a fűszál a hibás, hanem a kivitelező, mert "hama' gyorsan mindent" alapon hajkurássza szerencsétlen munkavállalókat, hogy haladjanak a munkával. Mert ugye, valahogy be kell lopni a választók szívébe magunkat.... Ha a fű nem nőne ki, akkor azt mondanám, az élet is megállt ott.

Persze, hogy a fű a hibás ő járt tul a szakemberek eszén. Mindig a nyúl kezdi...

A további hozzászólások itt olvashatók el >>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!