Bamako

2008.11.21. 14:24

NymE - UniversiTeam

Nyugat-magyarországi Egyetem Budapest-Bamako csapatának a hivatalos blogja!

A Nyugat-magyarországi Egyetem 2009 januárjában saját csapatot indít a Budapest-Bamako ralin. A verseny 8 országon keresztül megy végig, a végcél a világ 4. legszegényebb országa, Mali. 14 országból érkeznek versenyzők, köztük miénk az első és eddigi egyetlen egyetemi csapata verseny kategóriában.

Rozika

A mezőny legfiatalabb csapatát prezentáljuk, fő célunk a 9000 kilométeres szakaszon minél előkelőbb helyen végezni. Humanitárius tevékenységünk kiemelt szerepet tölt be 4 fős csapatunk életében: helyi illetve megyei vállalkozók, szervezetek felajánlásait, adományait közvetlenül juttatnánk el az ottani hányattatott sorsú embereknek, elsősorban kisgyermekeknek.

Csapatunk tagjai: Lévai Etelka- negyedéves gazdasági agrármérnök szakos hallgató, Krámli András- másodéves közgazdász hallgató , Szücs Tibor- első éves környezetmérnök hallgató, Meszjár András- közgazdász és vadgazdamérnök hallgató. Feladataink: autó felújítása, szponzorkeresés, adományok összegyűjtése, vízumok, biztosítások, oltások, egyéb engedélyek elintézése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!