SopborFest

2024.05.16. 09:56

A Rejpál-ház kinyitja kapuit a SopronFest ideje alatt

Bódvai Ildikó

A tavalyi sikeres együttműködést követően a pár éve szépen felújított Rejpál-ház, illetve a Soproni borlovagok és Borbarátok Egyesülete valamint az Európia Borlovagrend Hungária Konzulátusának Soproni Legációja ismét bekapcsolódik a SopronFest eseményeibe.

 Rejpál-ház
A SopronFest idején a Rejpál-ház szórakoztató kulturális események helyszíne lesz.

Május 17 és 19 között, három napon át ad otthont a szervezetek székháza, a Rejpál-ház szórakoztató kulturális eseményeknek. A 14 órai kapunyitást követően fröccsterasz várja a látogatókat, megismerkedhetnek a borlovagrend és a borvidék történetével, értő vezetés mellett bejárhatják a Rejpál-ház termeit. A délutáni bemelegítő program részeként pénteken és szombaton a soproni Rezonátor társulat stand up előadását hallhatják az érdeklődők, vasárnap pedig a Móni és a Fehércsokik zenekar blues, funky, bossa nova stílust ötvöző koncertje lesz hallható. Mindhárom nap a késő délutáni órákban a gasztronómia élményeket a színházi élményekkel vegyítő Hírös Gasztroszínház előadásait tekintheti meg a közönség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában