Bűnügy

2022.02.16. 13:37

Illegális gyorsulási verseny Győrben - Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

További infókat is elárultak az ügyről.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Mint arról korábban beszámoltunk, illegális gyorsulási versenyre csaptak le a rendőrök Győrben, szombatról vasárnapra virradóra. A Tibormajori úton rivalizált egymással két autós.

 

 

A járőrök - megkülönböztető jelzést használva – követték a gyorsulási versenyben résztvevő kocsikat, majd a bal oldali sávban haladót megállították és intézkedtek a Skoda Fábia vezetőjével szemben, aki egyértelműen veszélyeztette a vele szemből érkező ismeretlen hatósági jelzésű gépkocsi vezetőjének, valamint a jobb oldali forgalmi sávban haladó járműben utazó ismeretlen személynek az életét és testi épségét.

 

A rendőrség kéri, hogy aki látta az eseményeket, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen. Várják továbbá annak az ismeretlen gépkocsi vezetőjének jelentkezését is, akivel szemben a Skoda Fábia közlekedett.

 

A szemtanúkat és a sértettet személyesen a Győri Rendőrkapitányságon várják, vagy kérik, hogy névtelenségük megőrzése mellett hívják a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!